Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezdy Pomády po 40 rokoch: Ona stále očarujúca, on úplne iný!

Olivia Newton-John a John Travolta vo filme Pomáda. Zobraziť galériu (6)
Olivia Newton-John a John Travolta vo filme Pomáda. (Zdroj: Paramount Pictures)

LOS ANGELES - Opäť spolu! Filmový muzikál Pomáda mal svoju premiéru zhruba pred 39 rokmi. Jeho neodmysliteľnou súčasťou sú John Travolta (63) a Olivia Newton-John (69), ktorí stvárnili ústredné postavy. Bok po boku sa v spoločnosti ukázali počas uplynulého víkendu. A hoci pribúdajúce roky sa na ich zovňajšku podpísali, pohľad na jeden z najznámejších párov filmového plátna je stále príjemný.

Príbeh dobrého dievčaťa Sandy a zlého chlapca Dannyho, ktorí sa po letnom romániku stretávajú na rovnakej škole, je dobre známy nielen romantickým dušiam. Muzikál Pomáda je totiž aj rokmi veľmi obľúbený a poznajú ho viaceré generácie.

Keď sa daný počin spomenie, hádam každý si vybaví Johna Travoltu a Oliviu Newton-John. Tí sa pred pár dňami stretli na podujatí G´Day USA a pohľad na nich potešil nielen prítomných fotografov. 

Blondínka síce v priebehu života podstúpila viacero plastických operácií a musela tiež bojovať s rakovinou, no na šarme a kráse jej nič neubralo. Z fešáka Travoltu je pánko s rednúcimi vlasmi, ktorý najnovšie prekvapil bradou na tvári. 

Aktuálnu FOTO hviezd muzikálu Pomáda nájdete v GALÉRII>> 

Viac o téme: John TravoltaOlivia Newton-JohnPomáda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu