Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Herečka z Hier o tróny je zasnúbená: Povedala áno americkému spevákovi!

Sophie Turner
Sophie Turner (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglická herečka Sophie Turner a americký spevák Joe Jonas sa zasnúbili. Dvadsaťjedenročná Turner novinku oznámila v nedeľu prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu svojej ruky s diamantovým prsteňom, ktorú má položenú na Jonasovej ruke. Okomentovala ju slovami: "Povedala som áno".

Joseph Adam "Joe" Jonas sa preslávil pôsobením v zoskupení Jonas Brothers, ktorého členmi boli aj jeho bratia Kevin a Nick. Spolu nahrali štyri štúdiové albumy It's About Time (2006), Jonas Brothers (2007), A Little Bit Longer (2008) a Lines, Vines And Trying Times (2009).

V roku 2013 však formácia oznámila koniec činnosti. Joe Jonas má na konte aj sólovku Fastlife (2011). Príležitostný herec v septembri 2015 oznámil založenie kapely DNCE, ktorej členmi sú bubeník Jack Lawless, basgitarista Cole Whittle a gitaristka JinJoo Lee. V novembri 2016 vydali eponymný debutový album.

Sophie Turner je známa najmä ako Sansa Stark zo seriálu Hra a tróny (2011) alebo Jean Grey z komiksovky X-Men: Apokalypsa (2016). Zahrala si aj v snímkach Another Me (2013), Takmer normálne dievča (2015) či Alone (2016).

 

I said yes.

Príspevok, ktorý zdieľa Sophie Turner (@sophiet),

Viac o téme: Joe JonasSophie Turner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu