Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Naozaj je tehotná! Sansa z Hry o tróny na prechádzke s rúškom, ale aj s BRUŠKOM

Sophie Turner Zobraziť galériu (2)
Sophie Turner (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Už to neutaja! Prvé správy o tehotenstve Sophie Turner (24) prišli vo februári, ale slávni manželia nič nepotvrdili. Seriálová Sansa nosila voľnejšie outfity, no teraz sa konečne podarilo zachytiť ju s bruškom. Už ho veru neskryje.

Vo februári klebety o tehotenstve potvrdil zdroj z okolia Sophie Turner a Joa Jonasa. „Dvojica sa snaží držať veci čo najviac v tajnosti, ale ich priatelia a rodina sú z novinky veľmi šťastní,” citoval ho portál justjared.com. 

Galéria: Sophie Turner

Odvtedy sa všetci snažili získať fotografiu, na ktorej by bolo vidieť na herečke zmeny. Údajne naschvál nosila voľnejšie šaty, aby ju zaobľujúce sa telo neprezradilo. A tak sa stále len špekulovalo, či sú informácie o jej druhom stave pravdivé. 

Dnes je už jasné, že spomínaný zdroj bol naozaj veľmi dobre informovaný. Sophie a Joe si totiž včera vyšli na prechádzku a konečne to prišlo – paparazzom sa podarilo spraviť záber s tehotenským bruškom. 

Naozaj je tehotná! Sansa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Dvojica sa tak už čoskoro dočká prvého spoločného potomka. Stane sa tak približne štyri roky po tom, čo sa títo dvaja dali dokopy. Svadba prebehla minulý rok v máji. 

 

Viac o téme: Joe JonasSophie Turner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu