Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pred rokom dlhovlasá blondínka, dnes... Známa modelka s novým imidžom!

Cara Delevingne ako dlhovlasá blondínka. Zobraziť galériu (11)
Cara Delevingne ako dlhovlasá blondínka. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Mení sa ako chameleón! Cara Delevingne (25) odštartovala svoju kariéru ako modelka. Okúsila však aj herecký chlebíček. Ten so sebou nesie viaceré obety. Svoje by o tom vedeli hovoriť hviezdy, ktoré kvôli filmovým úlohám museli pribrať, schudnúť, či radikálne zmeniť účes. Výnimkou nie je ani rodáčka z Londýna, ktorá si musela nedávno celkom vyholiť hlavu. Vlasy jej však už začali rásť a výsledkom sa nedávno pochválila fotografom.

Keď sa Cara Delevingne v apríli tohto roka objavila v uliciach, v šoku zostali nielen paparazzi. Jej dlhé vlasy boli totiž preč. Modelka a herečka si dala vyholiť hlavu kvôli účinkovaniu v dráme s názvom Life in a Year, kde stvárnila dievča trpiace rakovinou. 

Avšak nielen modeling a herectvo je to, čomu sa talentovaná Cara venuje. Najnovšie sa predviedla aj ako spisovateľka. Počas uplynulého týždňa v Londýne predstavila svoju knižnú prvotinu s názvom Mirror, mirror, ktorá je tínedžerským románom.  

Delevingne si pri tej príležitosti obliekla elastické minišaty, ktoré zvýraznili jej krivky. Cara ale zaujala médiá najmä účesom. Ak chcete vedieť, ako momentálne vyzerá, pozrite si FOTO v GALÉRII>>

Viac o téme: Cara Delevingne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu