Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hrozný pohľad na mladú herečku: Holá hlava kvôli rakovine!

Cara Delevingne Zobraziť galériu (9)
Cara Delevingne (Zdroj: profimedia.sk)

TORONTO - Vystrašila fanúšikov! Cara Delevingne (24) vhupla do šoubiznisu ako modelka. Už pár rokov ju však láka aj svet filmu. V týchto dňoch nakrúca drámu s názvom Life in a Year, kde stvárňuje dievča trpiace rakovinou. Kvôli účinkovaniu v tomto počine sa vzdala svojich vlasov a momentálne má celkom vyholenú hlavu.

Herečka a modelka Cara Delevingne patrí k hviezdičkám, ktoré celkom rady experimentujú s účesmi. Aj preto mnohých fanúšikov neprekvapila, keď pred pár dňami zverejnila na instagrame fotku s krátkymi vlasmi ružovej farby. Avšak zábery, ktoré v pondelok spravili paparazzi, šokovali asi mnohých. Kráska má na nich celkom vyholenú hlavu.   

Cara podstúpila drastickú zmenu účesu kvôli filmu s názvom Life in a Year. Ten zachytáva príbeh 17-ročného Daryna, ktorý zistí, že jeho láska zomiera. Ťažko choré dievča stvárňuje práve Delevingne. Ďalšiu z hlavných úloh dostal syn herca Willa Smitha - Jaden.

Rodáčka z Británie často počúva kritiku na svoje herecké schopnosti. „Vždy tu budú ľudia ktorí nebudú chcieť váš úspech a budú vás stále spochybňovať. Ale oni ma vôbec nezaujímajú. Len ja viem, ako ťažko na sebe pracujem a že do toho dávam naozaj všetko,” vyjadrila sa margo toho Cara, pre ktorú úloha umierajúceho dievčaťa bude určite dosť náročná.

Cara Delevingne sa kvôli účinkovaniu v dráme Life in a Year vzdala svojich vlasov.
Zobraziť galériu (9)
Cara Delevingne sa kvôli účinkovaniu v dráme Life in a Year vzdala svojich vlasov.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Cara Delevingne Life in a Year
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu