Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Speváčka Anastacia (48) kompletne nahá: Toto s jej telom spravila rakovina!

Speváčka Anastacia Zobraziť galériu (7)
Speváčka Anastacia (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Odhalila sa! Nie je žiadnym tajomstvom, že speváčka Anastacia (48) bojovala s rakovinou prsníka. Choroba prepukla v roku 2003 a po desiatich rokoch sa opäť vrátila. Umelkyňa sa preto rozhodla podstúpiť dvojitú masektómiu, pri ktorej jej odobrali obe prsia. Náročné životné obdobie pripomínajú známej blondínke veľké jazvy, ktoré teraz ukázala svetu. Urobila tak v rámci pózovania pre magazín FAULT, ktorý ju vyzliekol a zároveň vyspovedal.

Naberá stratené sebavedomie! Keď v lete tohto roka zverejnila Anastacia na instagrame jednu z najodvážnejších fotiek svojho života, vyrazila dych mnohým fanúšikom. Prešlo pár mesiacov a blondínka pózovala v Evinom rúchu opäť. 

Jej nahé zábery zdobia aktuálne vydanie magazínu FAULT, ktorému speváčka poskytla rozhovor o svojom boji so zákernou rakovinou. Komentovala aj veľké jazvy, ktoré vznikli, keď podstúpila rekonštrukčnú operáciu. Tá nasledovala po masektómii. Lekári jej z chrbta vzali najširší sval, ktorý potom pripevnili na hruď a vymodelovali jej nové prsia.

„Tie jazvy som nenávidela. Teraz mi dodávajú silu. Sú súčasťou mňa, mojej cesty a pripomínajú mi všetko, čim som si prešla,” poznamenala v rozhovore Anastacia. Tá prijala ponuku magazínu FAULT preto, aby predbehla bulvárnych fotografov. „Som nervózna z toho, že ľudia uvidia moje jazvy. Ale je to takto lepšie,” dodala blondínka, ktorá môže ísť konečne na pláž bez toho, aby sa bála, že prvé fotky jej zjazveného chrbta budú od paparazzov.

Anastacia pózovala pre magazín FAULT celkom nahá.
Zobraziť galériu (7)
Anastacia pózovala pre magazín FAULT celkom nahá.  (Zdroj: FAULT Magazine)

Anastacia má na chrbte takéto jazvy, ktoré vznikli v čase, keď bojovala s rakovinou.
Zobraziť galériu (7)
Anastacia má na chrbte takéto jazvy, ktoré vznikli v čase, keď bojovala s rakovinou.  (Zdroj: FAULT Magazine)

Viac o téme: Anastacia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu