Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Najrajcovnejšia mamina! Cica z Playboya je po pôrode ešte viac sexi

Ildiko Ferenczi Zobraziť galériu (8)
Ildiko Ferenczi (Zdroj: playboy)

MALIBU - Chce im ísť príkladom! Ildiko Ferenczi (29) si zahrala v počinoch Smallville a Flash Gordon. Na konte má aj pár modelingových skúseností. Keďže nepatrí medzi hanblivky, pózovala tiež pre pánsky magazín Playboy. Médiá najnovšie zaujala propagáciou dojčenia, ktoré podporuje i zaujímavými fotkami.

Hoci to znie priam neuveriteľne, Ildiko Ferenczi sa často stretávla s negatívnymi reakciami, keď na verejnosti dojčila svojho 15-mesačného synčeka Daniela. Rozhodla sa preto na sociálnych sieťach zverejňovať fotky a takýmto spôsobom propagovať kojenie.

„Nezaujímam sa o to, čo si o mne ľudia myslia. Žiadna žena by sa nemala báť dojčiť na verejnosti. Prvoradé sú potreby môjho dieťaťa,” povedala na margo toho brunetka, ktorá je označovaná za najsexi maminu. 

Ildiko sama o sebe vyhlasuje, že sa cíti byť dokonca viac sexi, než predtým. „Aj počas tehotenstva to tak bolo. Všetci mi hovorili, že tehotenstvo zničí moje telo a život. Ale nie je to tak. Bola som požehnaná tým najväčším darom,” dodala kráska. 
 
Sympatická mamička dokonca pár mesiacov po pôrode pózovala pre Playboy. S pózovaním v Evinom rúchu nemala vôbec problém. „Nehanbím sa za svoje telo. Milujem ho a ak mám byť úprimná, doma som väčšinou nahá. Dúfam, že synovi dám dobrý príklad, aby bol nebojácny, nemal strach porušiť pravidlá a nasledovať svoje sny,” uzavrela Ildiko.  
Ildiko Ferenczi zverejňuje na sociálnych sieťach fotky, na ktorých dojčí svojho synčeka.
Zobraziť galériu (8)
Ildiko Ferenczi zverejňuje na sociálnych sieťach fotky, na ktorých dojčí svojho synčeka.  (Zdroj: Instagram)
 
Viac o téme: Ildiko Ferenczi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu