Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Preboha! Kristen Stewart si oholila hlavu: Vôbec sa na seba nepodobá!

Kristen Stewart Zobraziť galériu (5)
Kristen Stewart (Zdroj: Summit Entertainmen)

LOS ANGELES - Zošalela?! Hollywoodska herečka Kristen Stewart (26) vždy pútala pozornosť svojou kontroverznosťou. Nechala si ostrihať dlhú hrivu, svojím chlapčenským štýlom často pôsobí ako človek bez domova a dokonca sa netají ani svojou náklonnosťou k ženám. To však nie je všetko. O poriadny šok sa postarala aj včera večer na filmovej premiére v Los Angeles. Kráska sa totiž v spoločnosti ukázala s takmer úplne oholenou hlavou!

Herečku Kristen Stewart si mnohí pamätajú ako krásnu Bellu Swan z upírskej ságy Twilight. Odvtedy už ale ubehlo veľa času a z nežnej brunetky je dnes úplne iná žena. Kráska začala chodiť oblečená, čím ďalej tým viac ako chalan, nechala sa ostrihať na krátko, prefarbila si vlasy a v uplynulom období dokonca bez okolkov priznala, že je lesbička.

To, čo ale Kristen so sebou spravila teraz, šokovalo snáď aj jej najskalnejších fanúšikov. Na utorkovej filmovej premiére v Los Angeles totiž opäť prekvapila kontroverzným lookom. Známa rebelka tentoraz stavila na oholenú hlavu, čím bezpochyby podstúpila svoju doteraz najradikálnejšiu zmenu imidžu. Nuž, ale ktovie, možno konečne našla samu seba...

Herečka Kristen Stewart prišla do spoločnosti s takmer oholenou hlavou.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Kristen Stewart prišla do spoločnosti s takmer oholenou hlavou.  (Zdroj: Foto: Profimedia)

Viac o téme: Kristen Stewart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu