Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Brutálna nálož sexepílu: Natalia Oreiro (40) celkom nahá na titulke časopisu!

Natalia Oreiro Zobraziť galériu (5)
Natalia Oreiro (Zdroj: Instagram N.O.)

URUGUAJ - Milovali ju muži po celom svete... a teraz budú ešte viac! Speváčka a herečka Natalia Oreiro je aj tesne po 40-tke pekelne sexi žena. Potvrdzuje to aj jej najnovší záber, na ktorom hviezdna mama 5-ročného synčeka pózuje celkom nahá a bez akejkoľvek retuše. Páni, dýchajte zhlboka!

Natalia Oreiro sa v našich končinách dostala do povedomia verejnosti najmä vďaka postave Milagros v nezabudnuteľnej telenovele Divoký anjel. Hviezda 90. rokov uchvátila divákov po celom svete – a to najmä svojou krásou, temperamentom či nekonečným sexepílom.


Hviezda Divokého anjela pritvrdila: Pozrite, čo otŕčala pred kamerami!


Ak by ste však čakali, že brunetka sa za tie roky zmenila a zostarla, tak ste teda na veľkom omyle. Dôkazom môže byť jej najnovšia fotografia z titulnej stránky istého časopisu, na ktorom uruguajská sexbomba pózuje tak, ako ju Pán Boh stvoril.

Odvážna snímka je o to pútavejšia, že Natália je na nej zobrazená vo svojej absolútnej prirodzenosti, a teda nenalíčená a bez akejkoľvek retuše či grafických úprav. Je priam neuveriteľné, že toto telo oslávilo v máji už štyridsiatku!

Viac o téme: Natalia Oreiro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu