Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Škandál v rodine Kim Kardashian: Nevera, pikantné fotky a totálna špina!

Rob Kardashian a Blac Chyna Zobraziť galériu (7)
Rob Kardashian a Blac Chyna (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Rodina musí byť "nadšená"! Kim Kardashian (36) má nielen pekné a šikovné sestry, ale aj brata Roba (30), ktorý akoby bol čiernou ovcou Kardashianovcov. Trápi ho nadváha a slávnej famílii robí poriadnu hanbu. Napríklad v týchto dňoch, keď plní stránky bulváru vojnou s matkou svojej dcéry - bývalou striptérkou Blac Chynou (29).

Hoci Rob Kardashian a Blac Chyna dali svojej dcérke meno Dream, čo v preklade znamená sen, ich spolunažívanie pripomína nočnú moru. Dvojica síce má za sebou pár rozchodov, no špina, ktorá sa v súvislosti s ich menami valí médiámi teraz, je už príliš. 

Všetko to odštartovala Blac Chyna, ktorá Robovi poslala video, v rámci ktorého sa vášnivo bozkáva s iným mužom. Roba tieto zábery dohnali k tomu, že na instagrame zverejnil jej nahé fotky. A neváhal na nevernicu kydať poriadnu špinu.

Prezradil napríklad, že bývalej striptérke zaplatili plastiky za 100 tisíc dolárov, aby ju po tehotenstve dali dokopy. Svetu tiež oznámil, že Blac Chyne sú blízke drogy a alkohol, kvôli čomu bola ochotná ich dcérku dojčiť len mesiac. "Vyberaným" slovnikom hovoril o jej neverách, že za tento mesiac mala minimálne osem milencov, ktorých si vláčila do jeho domu a postele, kde boli prítomné aj jej deti. 

Blac Chyna nezostala celkom ticho. Roba vo svojich vyjadreniach obvinila z toho, že ju fyzicky napadol. 

Kardashianky nie sú zo správania svojho brata vôbec nadšené. Najmä mama Kris, ktorej však synáčik poslal drsný odkaz. „Mama mi hovorí, aby som s tým prestal. Ale ona bola vydatá za týpka, ktorý si dnes hovorí Caitlyn, tak snáď ju nebudem poslúchať," vyjadril sa Kardashian, ktorý už koncom minulého roka zabával svet svojím rozchodovým divadielkom...

Viac o téme: KardashiansRob Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu