Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalšia kráska s holou hlavou: Aha, holé má aj prsia!

Halsey Zobraziť galériu (7)
Halsey (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - S chlapcom by si ju nik nepomýlil! Všetko nasvedčuje tomu, že vyholená hlava začína byť celkom trendy. Najnovšie na tento účes stavila aj speváčka Halsey (22), ktorá sa v utorok zúčastnila podujatia BMI Pop Awards. Umelkyňa však zaujala aj odvážnym outfitom, ktorý odhaľoval väčšiu časť jej pŕs.

Na topkách sme vás už informovali, že herečky Kristen Stewart a Cara Delevingne sú momentálne vystrihané celkom nakrátko. Krásky tak urobili kvôli filmovým úlohám. V šoubiznise sa ale nájdu aj hviezdičky, ktoré takýto imidž preferujú dlhodobo. Spomenúť možno Amber Rose, či speváčku Halsey.

Spomínaná umelkyňa veľmi rada experimentuje s vlasmi a raz za čas teda zvolí aj strih "na ježka", ktorý má na hlave aj v súčasnosti. Pomerne mužsky pôsobiaci účes ale Halsey kombinuje s výraznými doplnkami a na ženskosti jej rozhodne pridávajú aj provokatívne outfity. 

Maximálne dráždivý model zvolila speváčka aj na utorkový večer. V spoločnosti sa predviedla v nohavicovom overale, ktorého vršok mal výstrih až po pupok a odhaľoval značnú čas jej poprsia. Nuž, táto žena nepotrebuje dlhú hrivu, aby bola sexi!

Halsey
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)
 

Viac o téme: Halsey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu