Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Jennifer Lawrence a Jeremy Irons: Detaily bývania v luxusnom bratislavskom hoteli

Jennifer Lawrence Zobraziť galériu (4)
Jennifer Lawrence (Zdroj: SITA/AP/Michael Sohn, Thibault Camus, Vianney Le Caer/Invisi)

BRATISLAVA – V bratislavskom Grand Hoteli River Park sa ubytovali hviezdy svetovej kinematografie – Jennifer Lawrence a Jeremy Irons. Boli súčasťou skupiny filmárov, ktorá v Bratislave nakrúcala film Red Sparrow.

"Máme veľkú radosť z toho, že sme úspešne zvládli návštevu tejto veľmi stráženej a utajovanej skupiny," hovorí Branislav Kačkovič, riaditeľ hotela.

Medzi najväčšie ubytované hviezdy patrila americká herečka Jennifer Lawrence, ktorá hrá vo filme hlavnú postavu. V hoteli boli tiež ubytovaní herci Jeremy Irons, Joel Edgerton a aj režisér filmu Francis Lawrence. "Herci nemali žiadne špeciálne požiadavky ani "hviezdne maniere", Jeremy Irons sa často pohyboval v hotelovom lobby a Jennifer chodila venčiť svojho psíka na nábrežie, kde si bola dokonca aj zabehať," približuje detaily návštevy Peter Voros, hotelový concierge.

Podľa slov concierge, špeciálne vyškoleného na starostlivosť o VIP hostí, bola skupina veľmi disciplinovaná – už o 05.00 h ráno odchádzali členovia štábu aj herci na miesto nakrúcania. Jeremy Irons ochutnal aj špeciality v reštaurácii RIVERBANK pripravené šéfkuchárom Jaroslavom Žídekom a jeho tímom. Jennifer Lawrence využívala skôr možnosť objednania si jedla na hotelovú izbu.
Členovia filmového štábu prichádzali na Slovensko od 20. apríla a postupne aj odchádzali podľa jednotlivých úloh v štábe, ako sú kostyméri, produkční, herci a kameramani.

 

Viac o téme: Jennifer LawrenceJeremy Irons
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu