Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena známeho speváka je v prvej línii: 14-ročný syn s príznakmi na KORONAVÍRUS!

Peter Andre Zobraziť galériu (4)
Peter Andre (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Strach a obavy! Tie momentálne v súvislosti s koronavírusom prežívajú mnohí. Netají sa nimi ani spevák Peter Andre (47), ktorého manželka Emily (30) pracuje ako lekárka. Umelec dnes ráno v relácii Good Morning Britain priznal, že má o svoje deti strach. Pár hodín na to sa jeho 14-ročný syn na instagrame zveril, že pociťuje príznaky ochorenia COVID-19.

Peter Andre sa preslávil nielen spevom, ale aj manželstvom s britskou sexbombou Katie Price, ktorá mu porodila syna Juniora a dcéru Princess. V roku 2009 sa dvojica rozviedla. Fešák má aktuálne po svojom boku úplne odlišnú ženu. Kým Katie púta pozornosť škandálmi a plastickými operáciami, jeho druhá manželka - Emily preferuje skôr prirodzenosť a pracuje ako lekárka. 

Spevákova manželka Emily je v prvej línii.
Zobraziť galériu (4)
Spevákova manželka Emily je v prvej línii.  (Zdroj: Instagram)

Peter Andre je na svoju manželku právom pyšný.
Zobraziť galériu (4)
Peter Andre je na svoju manželku právom pyšný.  (Zdroj: Instagram)

Ako spevák v relácii Good Morning prezradil, jeho milovaná žena momentálne patrí medzi hrdinov z prvej línie. „Sú to náročné časy, ale som na ňu veľmi pyšný,” poznamenal Peter. „Je dôležité ľuďom neustále pripomínať, čo sa deje. Toto nie je vtip, situácia je ozaj vážna,” dodal.  

Andre i jeho žena sa obávajú, že by mohla ohroziť rodinu koronavírusom. Ako priznal, ani sa nezdržiavajú v spoločných izbách a dbajú o to, aby boli ich potomkovia v bezpečí. Dvojica sa stará o spevákove staršie deti a spolu majú 6-ročnú Ameliu a o tri roky mladšieho Thea. Starostlivosť o nich, domácnosť i domáca výučba su tak momentálne na spevákových pleciach.  

Pár hodín po vysielaní relácie Good Morning Britain sa o slovo prihlásil spevákov syn. „Ako všetci vieme, tieto časy nie sú ľahké. Natočil som toto video, aby som vám povedal, že vykazujem príznaky koronavírusu. Nehovorim, že ho mám, len vykazujem príznaky,” poznamenal prostredníctvom instagramu Junior, ktorý zatiaľ nepodstúpil žiadne testy. Nuž, ostáva len dúfať, že ak ich aj absolvuje, tak budú negatívne.       

Spevákov syn Junior na instagrame prezradil, že má príznaky COVID-19.
Zobraziť galériu (4)
Spevákov syn Junior na instagrame prezradil, že má príznaky COVID-19.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Peter Andre
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu