Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Moderátorka omylom prezradila celebritné tajomstvo: Ťažký stav speváckej hviezdy!

Ellen DeGeneres Zobraziť galériu (7)
Ellen DeGeneres (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká speváčka Meghan Trainor podstúpila druhú operáciu hlasiviek. Nechtiac to prezradila moderátorka Ellen DeGeneres, ktorá sa to 23-ročnej rodáčky z mesta Nantucket v štáte Massachusetts spýtala počas rozhovoru vo svojej talkshow. Herečka doteraz utajovanú informáciu potvrdila.

Prvý zákrok speváčka podstúpila v júli 2015 a po oboch operáciách musela dodržiavať trojmesačný hlasový kľud. Vystúpenie v talkshow Ellen DeGeneres bolo jej prvým po zotavení sa. "Môj priateľ sa naučil znakový jazyk, aby so mnou mohol hovoriť," dodala Trainor počas rozhovoru.

Meghan Trainor
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA/AP)

Meghan Trainor začala písať piesne už ako jedenásťročná. V roku 2008 vydala eponymný album a o tri roky k nemu pribudli nahrávky I'll Sing With You a Only 17. Skutočne ju však preslávil až singel All About That Bass zo štúdiovky Title (2015). Z nej pochádzajú aj single Lips Are Movin, Dear Future Husband a Like I'm Gonna Lose You. Vďaka spomínanej skladbe All About That Bass si na konto pripísala dve Billboard Music Awards. V roku 2016 vydala ďalšiu štúdiovku Thank You a získala aj cenu Grammy pre najlepšieho nováčika. 

Viac o téme: Ellen DeGeneresMeghan Trainor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu