Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Svadba speváčky s „veľkým zadkom“ je na spadnutie: Pochválila sa zásnubákom... Pozrite na ten ŠUTER!

Meghan Trainor Zobraziť galériu (5)
Meghan Trainor (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Speváčka Meghan Trainor (24) sa do povedomia širokej verejnosti dostala vďaka obľúbenému hitu All About That Bass, kde spievala o svojom veľkom zadku. Ten už nejaký čas patrí výlučne mladému hercovi Darylovi Sabarovi (25), s ktorým už čoskoro chystá svadbu. Plavovláska sa v týchto dňoch objavila v spoločnosti a pochválila sa zásnubným prsteňom. Pozrite, aký kameň nosí na prste!

Speváčka Meghan Trainor sa pred rokmi preslávila pesničkou, ktorú si obľúbili milióny žien po celom svete. Spieva v nej totiž o svojom veľkom zadku, ktorý má rada, a o tom, že sa netreba trápiť kvôli kilám navyše. Plavovláska však úspechy nežne len v profesijnom živote, ale darí sa jej aj v láske. 

Koncom roka 2017, presne v deň jej narodenín, ju totiž priateľ požiadal o ruku. Šťastnou novinou sa speváčka vtedy pochválila na sociálnej sieti Instagram, kde zavesila aj video z radostného momentu. Jej vyvoleným sa už čoskoro stane 25-ročný herec Daryl Sabara, ktorý je známy napríklad z filmovej série Spy Kids. 

No a plavovláska sa dôkazom priateľovej lásky pochválila aj v týchto dňoch v spoločnosti. Zúčastnila sa totiž akcie Wango Tango, kde sa hrdo pýšila zásnubným prsteňom. Na ruke sa jej ligotal šperk posiaty viacerými malými kamienkami a jedným poriadnym šutrom. Pozrite, ten je ale krásny!

Meghan Trainor sa pochválila zásnubným prsteňom.
Zobraziť galériu (5)
Meghan Trainor sa pochválila zásnubným prsteňom.  (Zdroj: Profimedia)

FOTO prsteňa nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Meghan Trainor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu