Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Veľké gesto známej modelky: Darovala žene peniaze na štúdium!

Chrissy Teigen Zobraziť galériu (6)
Chrissy Teigen (Zdroj: SITA/AP/)

LOS ANGELES - Americká modelka Chrissy Teigen darovala istej Mercedes Edney peniaze na to, aby sa mohla vyučiť za kozmetičku. Mladá žena zo Charlotte v Severnej Karolíne si založila crowdfundingovú kampaň, aby mohla zaplatiť školné šesťtisíc dolárov (v prepočte 5 644 eur) na kozmetickú školu. Tridsaťjedenročná modelka jej v nej prispela 5 606 dolármi (5 273 eur).

"Vidím, že toto je tvoja dlhodobá vášeň. Som nadšená, že si môžeš splniť svoj sen," uviedla rodáčka z Delty v Utahu v komentári pri online zbierke. Edney sa s darom pochválila sériou fotografií na službe Instagram. "Plakala som celú noc a plakala som aj dnes ráno v kancelárii, keď som platila zálohu kozmetickej škole. Už dlho som nebola takáto šťastná," napísala k príspevku. 

Christine "Chrissy" Teigen debutovala v roku 2010 na titulnej strane plavkového vydania časopisu Sports Illustrated. O štyri roky neskôr sa pri príležitosti 50. výročia edície objavila na jej obálke spolu s Ninou Agdal a Lily Aldridge. Pre magazín pózovala aj v rokoch 2011, 2012 a 2013, pričom je aj v tohtoročnom čísle. Predstavila sa tiež napríklad vo videoklipoch ku skladbám All Of Me či Love Me Now jej manžela Johna Legenda. Príležitostne sa venuje aj moderovaniu a herectvu. Je tiež autorkou kuchárskej knihy Lahodné pokušenia (2016). 

Viac o téme: Chrissy Teigen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu