Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pikantná nehoda americkej krásky: Privrela oči a...

Rachel McCord Zobraziť galériu (8)
Rachel McCord (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - ...ukázala viac, než chcela! Rachel McCord síce v našich končinách nie je známa, no za veľkou mlákou sa teší čoraz väčšej popularite. Médiá jej dali prezývku Americká kráska a my dodávame, že právom. Brunetka sa živí ako modelka a má za sebou aj prvé skúsenosti s kamerami. Je dobre známa i paparazzom, ktorí ju pred pár dňami načapali v chúlostivejšej situácii.

Súčasný šoubiznis už nie je len o hercoch, spevákoch, či hviezdach z modelingu. Svoje miesto medzi celebritami majú aj tí jedinci, ktorí sú úspešní na sociálnych sieťach, či zaujali verejnosť iným spôsobom. 

Do tejto kategórie patrí aj Rachel McCord. Tá sa stáva slávnou vďaka tomu, že hovorí o prekonávaní prekážok, ktoré musela zdolať, aby si splnila svoje profesijné sny. Zároveň sa venuje charite, je jej blízky modeling a láka ju tiež herectvo.  

Všestranne orientovaná a stále viac obľúbená Rachel nemohla chýbať na festivale Coachella, kde sa to hemží celebritami. Popri zábave si našla aj čas na relax v hotelovom bazéne. Tam na ňu natrafili paparazzi, ktorí ju zvečnili aj vo chvíli, keď sa jej tenká látka bikín posunula a odhalila časť bradavky. Nuž, takéto trapasy sa stávajú aj známejším hviezdam.

Rachel McCord si neustrážila bikiny. Na paparazzov vykukla jej bradavka.
Zobraziť galériu (8)
Rachel McCord si neustrážila bikiny. Na paparazzov vykukla jej bradavka.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Rachel McCord
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu