Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Promi mamina (40) ohuruje telom... A mladý tatko tiež!

Elsa Pataky a Chris Hemsworth tvoria veľmi sympatický pár. Zobraziť galériu (10)
Elsa Pataky a Chris Hemsworth tvoria veľmi sympatický pár.

BYRON BAY - Ako z katalógu! Modelka Elsa Pataky síce čoskoro oslávi 41. narodeniny a je trojnásobnou maminou, no postavičku má tip-top. Dokazujú to aj fotky z pláže, kde si spoločne so svojou rozkošnou rodinkou užívala chvíle oddychu. Pochváliť ale treba i jej manžela, herca Chrisa Hemswortha (33), na ktorého je v plavkách tiež veľmi príjemný pohľad.

Dokonalý je na nich každý milimeter! Herec Chris Hemsworth, známy napríklad z filmu Avengers, bol v roku 2014 zvolený za najsexi muža sveta. Dopomohla mu k tomu pekná tvárička, podmanivý pohľad a svalnaté telo, ktoré je nepochybne výsledkom driny a odriekania.

Na svojej postavičke poctivo pracuje aj jeho o sedem rokov staršia manželka Elsa Pataky. Tá má so známym hercom 4-ročnú dcérku India Rose a 2-ročné dvojičky Tristana a Sashu, čo pri pohľade na jej krivky znie priam neuveriteľne. 

Harmonicky pôsobiaca rodinka si v týchto dňoch užíva chvíle oddychu. Na pláži v austrálskom Byron Bay ich pred pár dňami nafotili paparazzi. Niet pochýb, že prominentná rodinka zaujala nielen ich. 

Mimochodom, prominentný pár už istý čas žije so svojími ratolesťami práve v Austrálii. „Vychovávať deti v Los Angeles by bolo ťažké. Je komplikovansé ísť niekam pešo, takže všetci jazdia autami. Tu len vyjdeme von z domu, prejdeme cez ulicu a sme na pláži. Život je tu oveľa jednoduchší,” vyjadril sa v minulosti pre Luxury magazín sympatický herec.   

Elsa Pataky vyzerá v bikinách fantasticky.
Zobraziť galériu (10)
Elsa Pataky vyzerá v bikinách fantasticky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Chris Hemsworth za svojou manželkou nezaostáva. Aj on sa môže pochváliť dokonalým telom.
Zobraziť galériu (10)
Chris Hemsworth za svojou manželkou nezaostáva. Aj on sa môže pochváliť dokonalým telom.  (Zdroj: profimedia.sk)



 

Viac o téme: Chris HemsworthElsa Pataky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu