Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Katy Perry drasticky zmenila imidž! Ako bonus - TRAPAS!

Katy Perry Zobraziť galériu (16)
Katy Perry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Aj ona je len z mäsa a kostí! V noci z nedele na pondelok sa za veľkou mlákou udeľovali hudobné ceny iHeartRadio Music Awards. Podujatia sa zúčastnila i čerstvo rozídená Katy Perry (32), ktorá randila s hercom Orlandom Bloomom (40) len zhruba rok. Speváčka na červenom koberci prekvapila radikálnou zmenou imidžu. Hovorí sa ale aj o úsmevnom trapase, ktorý sa jej počas večera prihodil.

Ako iná žena! Hoci Katy Perry rada a často mení imidž, v poslednom období bola verná najmä dlhším vlasom tmavej farby. Tie si nedávno dala prefarbiť na blond a po rozchode s fešákom Orlandom Bloomom drasticky zmenila aj strih. 

Nakrátko vystrihaná rozdávala úsmevy na udeľovaní cien iHeartRadio Music Awards, kde bola jednou z tých vkusnejšie oblečených dám. Mnohé totiž stavili na vulgárnosť a gýč. Katy si obliekla svetlú róbu, ktorú doplnila výraznými šperkami a dokonalým mejkapom. 

Hoci vyzerala Katy skvele, predsalen sa jej prihodil menší trapas. Keď sa totiž usmievala na fotografov, v zuboch mala zvyšky jedla. Vzniknutú situáciu však speváčka neberie tragicky. Dokonca sa sama na sebe zabáva. „Práve si sťahujem aplikácie na hľadanie ozajstných priateľov, ktorí nemajú strach povedať mi, že mám medzi zubami zvyšky quinoy,” vyjadrila sa na instagrame Perry, ktorá dokonca zverejnila fotku svojho trapasu. 

Katy Perry vyzerala dokonale, no menšej chybičke krásy sa nevyhla. Medzi zubami mala zvyšky jedla.
Zobraziť galériu (16)
Katy Perry vyzerala dokonale, no menšej chybičke krásy sa nevyhla. Medzi zubami mala zvyšky jedla.  (Zdroj: Instagram)

Katy Perry sa na červenom koberci predviedla s novým imidžom.
Zobraziť galériu (16)
Katy Perry sa na červenom koberci predviedla s novým imidžom.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Katy PerryOrlando BloomIHeartRadio Music Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu