Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kanec Brad Pitt ide na dračku: Hviezdne krásky strieda ako ponožky!

Brad Pitt Zobraziť galériu (12)
Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Rozhodne sa nenudi! Keď sa na verejnosti prevalili správy o krachu manželstva Brada Pitta (53) a Angeliny Jolie (42), bolo hádam každému jasné, že jeden z najväčších hollywoodskych sexidolov nebude mať núdzu o záujem opačného pohlavia. A podľa posledných medializovaných informácií to vyzerá tak, že fešáčik je priam na roztrhanie. Pozrite, ktoré známe krásky sa okolo neho motajú!

Zdá sa, že Brada Pitta už rozchod s Angelinou Jolie prebolel. V máji poskytol magazínu GQ úprimný rozhovor, v ktorom neľahké obdobie prirovnal k smrti a otvorene sa priznal k problémom s alkoholom.  Aktuálne plnia stránky bulváru informácie o tom, že hollywoodsky fešáčik znovu randí. A to hneď s dvoma znamymi kráskami. 

Už pred dvoma mesiacmi sa špekulovalo, že Brad má blízko ku kolegyni Sienne Miller. Angličanka tieto dohady poprela. Cez víkend sa však mali stretnúť počas VIP párty na festivale v Glastonbury. „Nevedeli sa od seba odlepiť. Stále sa vzájomne dotýkali, hladkali a bolo vidno, že si užívajú to, že sú spolu,” citoval svoj zdroj denník The Sun.   

Pikantné je, že Pittovo meno sa v médiách momentálne skloňuje aj v súvislosti s topmodelkou Elle Macpherson. Len nedávno sa na verejnosti prevalilo, že kráska opustila svojho prachatého manžela a odsťahovala sa z ich spoločného domu. Ako tvrdia zdroje magazínu New Idea, Brad a Elle si spolu už viackrát vyšli na rande a bolo zrejmé, že medzi nimi chémia dokonale funguje. 

FOTO týchto krások v bikinách, či bez mejkapu nájdete v GALÉRII. Niet sa čo čudovať, že si Brad Pitt nevie medzi nimi vybrať>>

Krásna tvárička a kopec sexepílu sú zbrane 35-ročnej Sienny Miller.
Zobraziť galériu (12)
Krásna tvárička a kopec sexepílu sú zbrane 35-ročnej Sienny Miller.  (Zdroj: SITA)

53-ročná Elle Macpherson na svoj vek nevyzerá aje tiež veľmi šarmantná.
Zobraziť galériu (12)
53-ročná Elle Macpherson na svoj vek nevyzerá aje tiež veľmi šarmantná.

Viac o téme: Brad PittElle MacphersonSienna Miller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu