Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Brad Pitt čelí najhoršiemu: Utešuje ho nová milenka - Je slávna!

Brad Pitt Zobraziť galériu (4)
Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Poriadne zúri! Už pohľad na Brada Pitta (52) prezrádza, že ho prebiehajúci rozvod s Angelinou Jolie (41) dosť ničí. Strhaný herec a jeho ešte zákonitá manželka momentálne bojujú o deti. Ako prezrádzajú najnovšie informácie, tie otca šokovali správaním. Charizmatický umelec má ale aj príjemnejšie novinky.

Ústa si tentokrát pustil na špacírku hercov bodyguard Kris Herzog, ktorý pracuje aj pre Jona Voighta, otca Angeliny Jolie. „Brad je veľmi nahnevaný. Čo som počul, tak najnovšie sa proti nemu obracajú aj deti. Odmietajú s ním hovoriť a prestali ho volať otec,” uviedol pre magazin Grazia ochrankár. Brad sa s deťmi stretol zatiaľ len dvakrát, aj to bol pri tom prítomný psychológ. 

Herec sa nazdáva, že za všetkým je Angelina. Tá chce podľa neho takto docieliť, aby na súde získala deti do svojej starostlivosti. 

Bodyguard pre médiá prezradil tiež to, že Brad sa začal tajne stretávať so slávnou kolegyňou. „Poznám sa s ňou osobne a povedala mi, že spolu spávajú. Nemôžem vyzradiť, kto to je, ale je rovnako populárna ako Angelina,” uzavrel pre Grazia Kris Herzog. Nechajme sa prekvapiť, či nakoniec "vykváka" pre médiá aj jej meno.  

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu