Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Wau! Ilona Csáková brutálne schudla: TOTO pomohlo speváčke zhodiť niekoľko kíl!

Ilona Csáková kedysi a dnes Zobraziť galériu (6)
Ilona Csáková kedysi a dnes (Zdroj: profimedia / Instagram)

PRAHA - S kilami navyše poriadne zatočila! Hoci je česká speváčka Ilona Csáková (46) známa tým, že jej váha pravidelne kolíše ako na hojdačke, najnovšie sa rozhodla pre poriadne drastické riešenie. Brunetka vylúčila základnú súčasť stravovania a zdá sa, že odvážna diéta prináša prvé ovocie.

Po moletke výraznou nadváhou už pomaly nie je ani stopy. Ilona Csáková sa totiž rozhodla dať svojim oblinkám zbohom a vyzerať opäť poriadne k svetu. ,,Ilona sa rozhodla zo stravy vynechať všetko, čo obsahuje lepok. V súčasnosti je teda viditeľne štíhlejšia a podľa vlastných slov má viac energie,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja zo zákulisia muzikálu Sibyla, v ktorom brunetka hrá jednu z hlavných úloh a už o pár dní si ho v bratislavskej Inchebe môžu vychutnať aj slovenskí diváci.

Bezlepkovú diétu berie podľa našich informácií speváčka vážne a má poriadne pevnú vôľu. ,,V rámci občerstvenia, ktoré herci dostali, sa vyskytli aj drobnosti s lepkom. Pochúťky s lososom, štrúdľa a podobne. Ilona ale odolala, nedala sa presvedčiť,“ prezradil nám náš zdroj.  

Zo speváčky si teda rozhodne môžeme brať príklad. Predsa len, sezóna chudnutia do plaviek je už takmer za dverami. 

Viac o téme: Ilona Csáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu