Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Céline Dion rok po smrti manžela: Takto sa dnes cíti!

Céline Dion Zobraziť galériu (5)
Céline Dion (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kanadská speváčka Céline Dion sa cíti po vlaňajšej smrti manžela Reného Angélila už lepšie. Štyridsaťosemročná interpretka, ktorá má so zosnulým producentom troch synov, to uviedla v rozhovore s Nancy O'Dell počas udeľovania cien Grammy v Los Angeles.

"Máme sa dobre, ďakujem za opýtanie. Sú dni, keď sa mi zdá, že sú to už tri roky a potom sú dni, keď si myslím, že sa to ani nestalo. Je stále so mnou a viem, že je veľmi hrdý," vyjadrila sa speváčka, ktorej pomáha aj práca. "Nemôžem sa zastaviť. Stále vystupujem vo Vegas a pôjdem na turné. Vlani som bola na šnúre v Európe a toto leto sa tam vrátim, pričom mám na zozname 26 miest a dokonca nejaké vystúpenia v Berlíne," povedala interpretka, ktorá sa predstaví aj v Dánsku, Švédsku, Francúzsku, Anglicku, Holandsku alebo Švajčiarsku. 

Céline Marie Claudette Dion sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1980 a doteraz vydala 26 štúdioviek, 17 kompilácií a sedem živých nahrávok, pričom spieva v angličtine aj francúzštine. Jej zatiaľ posledným albumom je Encore un soir, ktorý vydala v auguste 2016. Na konte má hity ako My Heart Will Go On, The Power Of Love, Because You Loved Me, All By Myself, I'm Your Angel či A New Day Has Come. Získala viac ako dve stovky cien, vrátane piatich Grammy. Vlani jej udelili Billboard Icon Award za celoživotné dielo. Reného Angélila, ktorý podľahol rakovine hltana, si vzala za manžela v roku 1994. 

Viac o téme: Céline Dion
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu