Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Speváčka Csáková v karanténe: Takúto vulgárnu ju nepoznáte!

Ilona Csáková Zobraziť galériu (2)
Ilona Csáková (Zdroj: Instagram)

BRNO - Speváčka Ilona Csáková (49) využíva aktuálnu izoláciu na to, aby sa viac hýbala. Na jednej strane sa teší, že konečne možno schudne... Na strane druhej ju momentálna situácia hnevá tak, že sa nezdržala a použila vulgarizmus.

Speváčka Ilona Csáková je okrem iného známa aj svojím večným bojom s kilami. V  tomto smere jej v podstate izolácia spojená s koronavírusom aj vyhovuje. Chodí totiž do prírody a veľa sa hýbe. „Ja asi snáď aj schudnem. Každý deň cca 10 km, cca 12 000 krokov a minimálne 2,5 hodiny na vzduchu,” informovala svojich fanúšikov tento týždeň na Instagrame. 

Speváčka Csáková v karanténe:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Zároveň ale dala trochu nenápadnejším spôsobom najavo, že táto situácia ju veľmi neteší. V takzvaných hashtagoch pri snímke sa totiž vyskytli tieto slová a výrazy: „Covid19, karanténa, nedáme sa, nech už je to peklo za nami, jeb*l to pes, pardon, musela som, koronatime.” Zdá sa, že nový spôsob života v časoch, keď sme ohrození novým typom vírusu, jej predsa len trošku lezie na nervy – asi ako každému z nás a občas si proste zanadávame. 

Galéria: Speváčka Ilona Csáková

Viac o téme: Ilona Csáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu