Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Filmová drsniačka prekvapila: Krása! A pozrite sa na tú malú

Milla Jovovich vo filme Resident Evil. Zobraziť galériu (9)
Milla Jovovich vo filme Resident Evil. (Zdroj: Sony Pictures)

LOS ANGELES - Jemnosť jej pristane! Meno herečky Milly Jovovich (41) je neodmysliteľne späté so sériou akčných filmov Resident Evil. Jeho posledná časť je v uplynulých týždňoch postupne predstavovaná v rôznych metropolách. Hlavná hviezda spoločne s manželom, režisérom počinu Paulom W.S. Andersonom (51) na nich nesmú chýbať. Spoločnosť im robí tiež vydarená dcérka, ktorá podobne ako jej slávna mama, vyzerá na červenom koberci priam rozprávkovo.

Škrabance vymenila za mejkap, namiesto pištolí stavila na ženské zbrane. Na topkách sme vás už informovali, že film Resident Evil: Posledná kapitola sa pomaličky dostáva ku divákom. Slávnostná premiéra za účasti hercov a tvorcov sa konala už v Japonsku, Kórei, či Mexiku.

V uplynulých dňoch bol počin predstavený aj v Los Angeles. Na slávnostné premietanie prišla Milla oblečená v ružovej róbe, ktorá z nej urobila priam étericku bytosť. Takto teda s hrdinkou filmu Resident Evil nemala veľa spoločného.  

Sťa princezná vyzerala aj jej 9-ročná dcérka Ever. Tá pózovala na červenom koberci ako profesionálka. S hanblivosťou nemá problém zrejme aj vďaka tomu, že si v počine, ktorý režíroval jej tatko, sama zahrala.   

Milla Jovovich má s režisérom Paulom W.S. Andersonom takúto vydarenú dcérku.
Zobraziť galériu (9)
Milla Jovovich má s režisérom Paulom W.S. Andersonom takúto vydarenú dcérku.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Milla JovovichResident Evil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu