Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nepozorná Milla Jovovich: Pustila fotografov pod sukňu!

Stačila chvíľka nepozornosti a Milla Jovovich pustila fotografov pod sukňu.  Zobraziť galériu (7)
Stačila chvíľka nepozornosti a Milla Jovovich pustila fotografov pod sukňu. (Zdroj: profimedia.sk a instagram)

TOKYO - Ukázala viac, než mala v pláne! Počas uplynulého týždňa sa v Tokiu konala slávnostná premiéra šiestej časti filmovej série Resident Evil. Hviezdou večera bola Milla Jovovich (41), ktorá v nej stvárňuje ústrednú postavu. Krásna herečka vyzerala očarujúco. Oblečenú mala odvážnu róbu, ktorá odhalila nielen obliny jej pŕs a stehno, ale aj nohavičky.

Žiarila! Milla Jovovich je krásna žena, ktorá ani po rokoch nestráca nič zo svojho šarmu. Hoci v týchto dňoch oslávila 41. narodeniny a je už dvojnásobnou mamičkou, pýši sa krivkami, ktoré môže obliecť do provokatívnych modelov.

Jeden taký prevetrala aj začiatkom týždňa, keď sa v Tokyu konala premiéra filmu Resident Evil. Spomínaná róba pozostávala z pásov látky, ktoré kryli herečkine holé vnady. Vysoký rázporok ju počas chôdze zradil a prítomným fotografom sa naskytol pohľad i na jej nohavičky.

Milla prezradila, že sa v šatách cítila ako princezná. Rovnako krásna bola tiež jej dcérka Ever. Po herečkinom boku nechýbal jej manžel Paul W.S. Anderson, režisér filmu Resident Evil.  

Odvážna róba odhalila i to, čo malo zostať skryté.
Zobraziť galériu (7)
Odvážna róba odhalila i to, čo malo zostať skryté.  (Zdroj: profimedia.sk)

Milla Jovovich bola na premiére očarujúca. Spoločnosť jej robila dcérka Ever a manžel, režisér počinu - Paul W.S. Anderson.
Zobraziť galériu (7)
Milla Jovovich bola na premiére očarujúca. Spoločnosť jej robila dcérka Ever a manžel, režisér počinu - Paul W.S. Anderson.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Milla JovovichResident Evil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu