Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Promi silikónka na pláži: MEGA vnady sa jej drali z bikín, sú ako vankúše!

Coco Austin s dcérkou Chanel. Zobraziť galériu (11)
Coco Austin s dcérkou Chanel. (Zdroj: Instagram)

MIAMI - Sú obrovské! Hovoríme o prsiach glamour modelky Coco Austin (37), ktorá zhruba pred 13 mesiacmi porodila raperovi menom Ice-T (58) dcérku Chanel. Tá je vyprsenej mamine tou najlepšou "parťáčkou" a blondínka si potrpí na to, aby dievčatko vyzeralo ako jej zmenšená verzia. Rovnako oblečené si momentálne užívajú oddych na Miami, kde ich paparazzi zvečnili aj v netradičnej póze.

Hoci sa malá Chanel výzorom podala skôr na otca, rapera Ice-T, jej mama - Coco sa stará o to, aby bolo každému jasné, že je to jej dievčatko. Blondínka a malá princeznička sú vždy oblečené tak, aby k sebe ladili.

Inak tomu nebolo ani na pláži, kde si užívali chvíle oddychu a hrejivé slniečko. Coco si leňošenie nedala pokaziť ani prítomnými paparazzmi a dokonca im ochotne pózovala. Zaujímavá je najmä momentka, ktorá zachytáva Chanel, ako si drieme uložená na maminých obrovských prsiach. 

Blonďavá silikónka sa netají tým, že úlohu mamičky si vychutnáva. Rozkošná dcérka jej robí radosť a rovnako tak aj pochvalné komentáre fanúšikov, ktorých je na instagrame každý deň viac než dosť.  

Silikóny Coco Austin slúžia jej dcérke Chanel aj ako vankúše. Na pláži si na nich takto zdriemla.
Zobraziť galériu (11)
Silikóny Coco Austin slúžia jej dcérke Chanel aj ako vankúše. Na pláži si na nich takto zdriemla.  (Zdroj: profimedia.sk)

Coco Austin a jej dcérka Chanel sú vždy zladené.
Zobraziť galériu (11)
Coco Austin a jej dcérka Chanel sú vždy zladené.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Coco Austin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu