Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Český hviezdny pár prezradil skvelú novinku: Čakajú ďalší prírastok!

Pavel Liška a Barbora Poláková čakajú druhú dcérku. Zobraziť galériu (3)
Pavel Liška a Barbora Poláková čakajú druhú dcérku. (Zdroj: Foto: TASR)

PRAHA - Česká herečka a speváčka Barbora Poláková a jej partner, herec Pavel Liška, čakajú druhú dcéru. Tridsaťtriročná interpretka, ktorá je už v ôsmom mesiaci tehotenstva, prezradila novinku v rozhovore pre český portál Super.cz.

 „Bude to dievčatko. Meno ešte uvidíme, ani vtedy sme to nehrotili, nechávali sme to na poslednú chvíľu. Rozhodneme sa, keď uvidíme dcéru. Máme nápady, zatiaľ to však nie je tak, že by sme mali meno, ktoré by sme preferovali," prezradila Poláková, ktorá so svojím o dvanásť rokov starším partnerom už vychováva šestnásťmesačnú dcéru Ronju. 

Rodáčka z českého Kolína, Barbora Poláková, vyštudovala Divadelnú fakultu na Akadémii múzických umení (AMU) v Prahe. Známa je najmä z českých televíznych seriálov, napríklad Základka (2012), Neviditeľní (2014) či Marta a Věra (2014), v ktorom účinkuje aj Pavel Liška. Objavila sa tiež v snímkach Lov (2011), Život je život (2015) či Inštalatér (2016). V roku 2015 vydala debutový, eponymný album, z ktorého pochádzajú aj úspešné piesne Kráva či Nafrněná.

Pavel Liška vyštudoval JAMU v Brne, kde začínal hrať v divadle. Predstavil sa v snímkach ako napríklad Pupendo (2003) či Štěstí (2005), pričom ako herec v hlavnej úlohe druhého menovaného filmu získal Českého leva. Diváci a diváčky ho mohli vidieť aj v snímkach Návrat idiota (1999), Nuda v Brně (2003), Nestyda (2008), Účastníci zájazdu (2006), Traja bratia (2014) či Zloději zelených koní (2016). 

Viac o téme: Pavel Liška a Barbora Poláková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu