Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Blonďavá sexica provokuje na webe: Vianočná mňamka na holých prsiach!

Rhian Sugden Zobraziť galériu (8)
Rhian Sugden (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Mňam! Glamour modelka Rhian Sugden (30) je známa skôr vo Veľkej Británii, kde kedysi na tretej stránke novín The Sun pretŕčala svoje holé vnady. Cudzie jej nie sú ani televízne kamery, účinkovala v pár reality šou. My o nej hovoríme, lebo nás zaujalo, ako svojsky poňala prípravu vianočných dobrôt - rýchlo a s maximálnym efektom.

Zvianočnieva sa! Do najkrajších sviatkov roka nám ostáva pár hodín. Symboly, vône a chute Vianoc je cítiť na každom kroku. Inak tomu nie je ani na sociálnych sieťach. Tam sa ľudia chvália vyzdobenými stromčekmi, domácnosťami, darčekmi, či napečenými koláčikmi. 

Mohlo by vás zaujať:
Porno dostalo úplne iný zmysel: Po tejto reklame chuť na Vianoce určite (ne)dostanete!

Výnimkou nie sú ani celebrity. Britská glamour modelka Rhian Sugden poňala prípravy na Vianoce svojsky. Ako dievča zvyknuté ukazovať holé prednosti, svojich fanúšikov nesklamala a podelila sa s nimi o momentku, na ktorej je oblečená len v miniatúrnych nohavičkách. 

„Vo vzduchu cítiť Vianoce,” pripísala k šteklivej fotke sexi blondínka. Vedomá si toho, že na sociálne siete holé ženské prsia nepatria, prekryla si bradavky obrázkami vianočného pudingu, ktorý je v Británii obľúbenou pochúťkou. Nepochybujeme, že aj mnohí naši, slovenskí, chlapi by si radi pochutnali. 

Rhian Sugden si prekryla bradavky originálnymi obrázkami vianočného pudigu.
Zobraziť galériu (8)
Rhian Sugden si prekryla bradavky originálnymi obrázkami vianočného pudigu.  (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: Rhian SugdenOliver Mellor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu