Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Otrasné FOTO len pre odvážnych! Promi zadok v sieti

Blac Chyna Zobraziť galériu (8)
Blac Chyna (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nešlo ju prehliadnúť! Blac Chyna (29) sa zviditeľnila románikom s Robom Kardashianom (30), ktorému porodila dcérku menom Dream. Verejnosti je tiež známa ako majiteľka najotrasnejšieho zadku šoubiznisu. Ten celkom rada pretŕča pri rôznych príležitostiach. Urobila tak aj pred pár dňami, keď svojou účasťou podporila pochod s názvom Slut Walk.

V prvý októbrový deň sa za Veľkou mlákou konal nezvyčajný pochod, ktorého organizátorkou je kontroverzná Amber Rose. Tá usporiadala podujatie už tretíkrát a jeho ideou je boj proti škatuľkovaniu žien, ktoré sa vyzývavo obliekajú. Istý policajt sa totiž v minulosti vyjadril, že ak by sa ženy neprezentovali ako prostitútky, tak by neboli obeťami znásilnenia. 

Amber prišiel na pochod podporiť aj jej súčasný milenec a jej najlepšia kamarátka Blac Chyna. Tá sa kedysi živila ako striptérka, prezentuje sa tiež ako modelka a zviditeľnila sa vzťahmi s raperom Tygom a Robom Kardashianom. 

Blac Chyna sa na pochode objavila (ne)oblečená v podprsenke a tango nohavičkách, na ktoré si dala "šaty" pripomínajúce sieť. Pri pohľade na jej megazadok s celulitídou asi viacerým padla sánka.   

FOTO Blac Chyny zo Slut Walku nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Amber RoseBlac Chyna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu