Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prominentná panna prekvapuje: Chce dieťa... Ale má to háčik!

Susan Boyle Zobraziť galériu (5)
Susan Boyle (Zdroj: SITA)

EDINBURGH - Škótska speváčka Susan Boyle by si rada adoptovala dieťa. Päťdesiatpäťročná interpretka to prezradila v rozhovore pre britské noviny Sunday Mirror. Má to však háčik!

"Rada by som si adoptovala dieťa, no moja mačka by mohla žiarliť. Nechcem sa pozerať, ako spolu bojujú mačka a dieťa. Možno to nechám na neskôr," uviedla. 

Interpretka tiež potvrdila, že sa už dlhšie stretáva s istým lekárom, ktorého stretla počas turné v USA. "Nechcem prezradiť jeho meno. Momentálne náš vzťah nie je vážny," dodala.

Susan Boyle sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2009 zásluhou účinkovania v súťaži Britain's Got Talent. Jej debutová nahrávka I Dreamed A Dream (2009) sa dostala na prvé miesto v americkom i britskom albumovom rebríčku. Rovnaké umiestnenie sa jej podarilo dosiahnuť aj s druhou štúdiovkou The Gift (2010). S tretím albumom Someone to Watch Over Me (2011) sa dostala na čelo už "len" doma vo Veľkej Británii. Vydala tiež nahrávky Standing Ovation: The Greatest Songs From The Stage (2012), Home For Christmas (2013), Hope (2014) a A Wonderful World (2016). 

Viac o téme: Susan Boyle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu