Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obesila sa na sukni! Smrť seriálovej herečky

Takto Lisa Lynn Masters v roku 2004 rozdávala úsmevy na červenom koberci. Zobraziť galériu (4)
Takto Lisa Lynn Masters v roku 2004 rozdávala úsmevy na červenom koberci. (Zdroj: profmedia.sk)

LIMA - Depresie ju dohnali k najhoršiemu! Lisa Lynn Masters (✝52) účinkovala vo viacerých známych seriáloch. Spomenúť možno počiny Gossip Girl, Zákon a poriadok, či Škaredá Betty. Sympatická umelkyňa sa už však pred kamery nepostaví. V utorok večer si totiž siahla na život. Bez známok života ju našli v hotelovej izbe v Peru, kde bola kvôli pracovným povinnostiam. Utrápená rodina je v koncoch. Aj preto, že nemá dostatok financií na prevoz jej tela.

Americká herečka Lisa Lynn Masters sa v spoločnosti veľmi neukazovala, no pred kamerami bola celkom aktívna. Ako uvádzajú zahraničné médiá, kvôli pracovným povinnostiam nedávno vycestovala do Peru, odkiaľ sa už ale domov nevráti. Jeden zo zamestnancov hotela ju totiž našiel obesenú v šatníku na sukni. V izbe bolo nájdených viacero liekov a dva listy na rozlúčku. 

Blízki a priatelia zosnulej herečky sú v šoku. „Naša drahá kamarátka Lisa Masters zomrela tragicky a nečakane,” vyjadrila sa jedna  z nich. Dôvodom, prečo si Lisa siahla na život sú zrejme depresie, s ktorými dlhodobo bojovala. 

Rodina a manžel mŕtvej umelkyne nemajú dostatok peňazí na prevoz jej tela a pohreb. Usporiadali preto zbierku, kde môžu fanúšikovia herečky dobrovoľne prispieť. Vyzbierali už zhruba 33 tisíc eur.  

Lisa Lynn Masters a jej manžel William Brooks boli spolu šťastní. Depresie však dohnali herečku k samovražde.
Zobraziť galériu (4)
Lisa Lynn Masters a jej manžel William Brooks boli spolu šťastní. Depresie však dohnali herečku k samovražde.  (Zdroj: GoFundMe)

Viac o téme: Lisa Lynn Masters
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu