Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mrazivé priznanie Jiřiny Bohdalovej: Naplánovala si vlastnú smrť!

Jiřina Bohdalová má plán vlastnej smrti. Zobraziť galériu (3)
Jiřina Bohdalová má plán vlastnej smrti.

PRAHA - Takto chce umrieť! Hviezda českého komediálneho neba Jiřina Bohdalová (85) má síce tuhý korienok, no v týchto dňoch ju začali napádať čoraz temnejšie myšlienky. Herecká diva si totiž podľa najnovších informácií do detailov začala plánovať vlastnú smrť.

Pozitívne naladená, neustále vitálna a plná energie! Taká je populárna česká herečka Jiřina Bohdalová, ktorá tento rok oslávila svoje 85. narodeniny. Aj napriek úctyhodnému veku je, našťastie, táto charizmatická umelkyňa zdravá ako buk a svoj život si vychutnáva najlepšie, ako sa len dá.

Čas je ale neúprosný a tento fakt si zrejme začína uvedomovať aj samotná herecká legenda. Tá totiž v ostatnom období začala premýšľať o odchode z tohto sveta. „Priala by som si, aby som bola zdravá a mohla takto dožiť a trebárs rozprávať, rozprávať a zrazu sa zosypať,“ opísala pre český magazín Top Star predstavu svojej smrti Jiřina.

Herečka by tak podľa vlastných slov chcela dožiť svoje záverečné momenty pred milovaným publikom na divadelných doskách. „Aby ľudia povedali: Hergot, nedopovedala to! Tak takto by som si predstavovala svoj koniec,“ dodala Bohdalová.


Utrápená česká herečka Jiřina Bohdalová (85): Boj o život!


Temné myšlienky jej začali hmýriť hlavou po tom, čo jej prvý manžel Břetislav Staš, s ktorým má dcéru Simonu Stašovú, prekonal uplynulý týždeň infarkt. No a zrejme aj to bude jedna z príčin Bohdalovej mrazivých úvah o vlastnom skone...

Viac o téme: Jiřina Bohdalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu