Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúca smrť mladého herca: Zabil sa v priamom prenose na Facebooku!

Frederick Jay Bowdy Zobraziť galériu (4)
Frederick Jay Bowdy (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Meno Frederick Jay Bowdy (†33) síce v Hollywoode nie je veľmi známe, no mladík sa smutným činom postaral o to, že plní stránky novín. Začiatkom týždňa totiž spáchal samovraždu. Šokujúce je, že pri tom, ako si strelil do hlavy, ho sledovalo viacero priateľov. Svoju samovraždu totiž vysielal online na sociálnej sieti facebook. Začínajúci herec, ktorý sa tiež živil ako striptér, bol otcom šiestich detí.

Sociálna sieť facebook je mimoriadne obľúbená a mnohé hviezdy ju využívajú na to, aby komunikovali so svojimi priaznivcami. Jednou z možností je aj priamy prenos. Takýmto spôsobom začínajúci herec Frederick Jay Bowdy v pondelok ráno oznámil svetu, že sa chystá ukončiť svoj život. A aj tak urobil...

Jeden z príbuzných, ktorý šokujúce video zazrel, kontaktoval políciu, no tí už Fredericka zachrániť nedokázali. K zúfalemu činu dohnali šesťnásobného otca udalosti z minulého týždňa, keď ho muži zákona zadržali pre podozrenie zo sexuálneho útoku. 

Video sa na internete už nenachádza. Všetci tí, ktorí sa však stali svedkami Frederdickovej samovraždy, sú otrasení. „Jeho hlas, bolesť, slzy. Všetko, čo povedal. Zvuk, ktorý zaznel, keď stlačil spúšť. Som s toho chorý! Nikdy nezabudnem na ten zvuk,” vyjadril sa istý Meco Harden, ktorý sa nechtiac stal svedkom mladíkovej smrti.   

Frederick účinkoval minulý rok v dráme Prepper, nakrúcal aj ďalšiu s názvom Going Vertical.  

Frederick Jay Bowdy skúšal šťastie ako herec, živil sa tiež striptízom.
Zobraziť galériu (4)
Frederick Jay Bowdy skúšal šťastie ako herec, živil sa tiež striptízom.  (Zdroj: Instagram)

Frederick Jay Bowdy s priateľmi a priaznivcami komunikoval prostredníctvom sociálnych sietí. Príspevok, ktorý zverejnil začiatkom týždňa, šokoval celý svet.
Zobraziť galériu (4)
Frederick Jay Bowdy s priateľmi a priaznivcami komunikoval prostredníctvom sociálnych sietí. Príspevok, ktorý zverejnil začiatkom týždňa, šokoval celý svet.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Frederick Jay Bowdy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu