Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexi anjelik Victoria's Secret matkou: Aha, aké meno dala synčekovi!

Candice Swanepoel Zobraziť galériu (5)
Candice Swanepoel (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Juhoafrická supermodelka Candice Swanepoel sa stala matkou. Rodáčka z mesta Mooi River porodila snúbencovi, brazílskemu modelovi Hermannovi Nicolimu, syna. Rodičia sa rozhodli pomenovať chlapčeka Anaca, čo je brazílsky názov pre juhoamerického papagája anaka.

Radostnú správu priniesla relácia E! News a následne ju potvrdil modelkin kamarát a fotograf Jerome Duran. "Najkrajšia mama! Blahoželám k príchodu Anacu. Už teraz veľmi ľúbim vás a vašu novú rodinu!," napísal fotograf k umeleckému záberu Swanepoel, na ktorom je v pokročilom štádiu tehotenstva.

Dvadsaťsedemročná modelka oznámila, že sa stane matkou, v marci tohto roka, pričom vtedy bola údajne už na začiatku druhého trimestra. O dva mesiace neskôr prezradila, že s partnerom čakajú syna. S Nicolim tvorí pár od 17 rokov, keď ho spoznala počas pracovného pobytu v Paríži. Dvojica ohlásila zásnuby vlani v auguste. 

Candice Susan Swanepoel patrí od roku 2010 k anjelikom svetoznámej značky spodnej bielizne Victoria's Secret. Tento rok sa umiestnila na šiestej priečke v rebríčku najlepšie zarábajúcich modeliek na svete podľa magazínu Forbes. Počas Victoria's Secret Fashion Show 2013 sa predstavila v luxusnej Fantasy podprsenke s prívlastkom Royal, ktorej hodnota je 10 miliónov dolárov. 

Viac o téme: Candice Swanepoel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu