Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tehotná kráska v chutných bikinách: Na pláži pretŕčala veľké bruško!

Candice Swanepoel Zobraziť galériu (6)
Candice Swanepoel (Zdroj: Instagram)

SAO PAULO - Tej to ale pristane! Modelka Candice Swanepoel (29) na istý čas vymenila prehliadkove móla a stránky magazínov za mamičkovské povinnosti. K synčekovi menom Anacã by mal čoskoro pribudnúť ďalší chlapček. Čakanie na pôrod si kráska kráti oddychom na pláži, kde ju nedávno zvečnili paparazzi.

Candice Swanepoel patrí k ženám, ktorých krivky by bola škoda skrývať. A veru, ani to nerobí. Človek občas nadobudne pocit, že väčšinu roka má na sebe oblečené len úsporné bikiny. Práve fotiek v miniatúrnych plavkách je plný jej instagramový profil. 

Viac vyzlečenú než zahalenú ju pred pár dňami zvečnili aj paparazzi. Candice pobehovala po pláži v rozkošne pôsobiacich bodkovaných bikinách. Mnohých však viac ako plavky zaujalo jej guľaté bruško, ktoré prezrádza, že pôrod jej druhého dieťatka sa každým dňom blíži. 

O modelke je známe, že preferuje prirodzený pôrod bez nejakých špeciálnych liekov. „Myslím si, že spoločnosť v ženách vyvoláva akýsi strach rodiť prirodzene. Ale ak sa na to pripravíte správnym spôsobom, je to možné uskutočniť,” poznamenala v nedávnom rozhovore Candice.  

Plavovláska už má jedného synčeka, ktorý je podľa jej slov dobrý a rozkošný. „Všetci mi hovoria, že mám šťastie, že mám také dobré dieťa,” poznamenala kráska, ktorá si myslí, že jeho brat bude pravý opak. 

Candice Swanepoel pobehovala po pláži v takýchto rozkošných bikinách.
Zobraziť galériu (6)
Candice Swanepoel pobehovala po pláži v takýchto rozkošných bikinách.  (Zdroj: profimedia.sk)


 

Viac o téme: Candice Swanepoel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu