Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Herečka sa na premiéru poriadne vyprsila: Pozor, zlatko, nech ti nevypadnú!

Haley Bennett sa vyhla trapasu aj vďaka svojmu stylistovi. Zobraziť galériu (5)
Haley Bennett sa vyhla trapasu aj vďaka svojmu stylistovi. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Pomocná ruka sa vždy zíde! Aj v slovenských kinách aktuálne beží trailer na film Dievča vo vlaku, kde si zahrala napríklad herečka Haley Bennett (28). V utorok sa konala slávnostná premiéra spomínaného počinu a blondínka sa pri tej príležitosti predviedla v róbe, z ktorej jej išli každú chvíľu vypadnúť vnady. Ešte šťastie, že mala v pätách pozorného stylistu...

Trapasu sa vyhla! Slávnostné premiéry si vyžadujú neobyčajné outfity. Už neraz sa stalo, že pomerne nevýrazné herečky na červenom koberci zažiarili a zmenili sa na bohyne. "Wau" efekt sa v utorok večer podarilo dosiahnúť aj Haley Bennett, ktorá spoločne s kolegami uviedla na plátka kín mysteriózny trhriller Dievča vo vlaku. 

Sympatická blondínka sa pred fotografmi predviedla v zlatej róbe s výstrihom, ktorý na prítomných pôsobil ako magnet. Herečka si pod šaty nevzala podprsenku a každú chvíľu hrozilo, že ukáže viac, než mala v pláne. Haley si však zbytočné vrásky nerobila. Raz za čas k nej totiž pribehol stylista, ktorý dbal o to, aby všetko zostalo na tom správnom mieste. 

Haley Bennett bola v róbe zlatej farby neprehliadnuteľná.
Zobraziť galériu (5)
Haley Bennett bola v róbe zlatej farby neprehliadnuteľná.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Haley BennettThe Girl On The Train
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu