Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pohroma na čiernom koberci: Herečka (65) ukázala prsia aj rozkrok - To je des!

Cassandra Peterson aj v dôchodkovom veku pretŕča prsia a rozkrok. Zobraziť galériu (5)
Cassandra Peterson aj v dôchodkovom veku pretŕča prsia a rozkrok. (Zdroj: SITA a profimedia.sk)

LOS ANGELES - Tú by ste v noci stretnúť nechceli! Herečka Cassandra Peterson (65) má na konte romániky so známymi mužmi, i účinkovanie vo viacerých filmoch. Najviac jej sadla postava Elvíry, v rovnomennej hororovej komédii, pre ktorú jej typický vyzývavý kostým. Ten prevetrala tmavovláska nedávno aj v spoločnosti. A s hrôzou v očiach na ňu hľadia zrejme nielen jej rovesníčky...

Meno Cassandry Peterson možno mnohým nie je známe, no vo svete hororu je táto dáma priam ikonou. V roku 2012 bola uvedená do Hororvej siene slávy vďaka svojmu alter egu - Elvíre. Tou sa stala, keď v roku 1988 účinkovala v temnej komédii Elvíra, vládkyňa noci. Svojská a vyzývavá panička s ostrým jazykom sa ľuďom celkom zapáčila a Cassandra z toho vyťažila maximum. Objavila sa dokonca aj v komiksoch a videohrách. 

Zaujímavé je, že hoci Cassandra oslávila nedávno 65. narodeniny, ešte stále si bez rozpakov oblečie maximálne provokatívny kostým. V ňom pózovala fotografom aj pred pár dňami. Okrem vyvalených vnád im však ponúkla i pohľad na svoj rozkrok. 

Hrozivo odvážna šesťdesiatnička sa v roku 2008 postarala o značný rozruch, keď svetu vytrúbila, že prišla o panenstvo so spevákom Tomom Jonesom. Ten bol podľa jej slov dosť agresívnym milencom. „Skončilo to tak, že som trošku plakala, trošku krvácala. Musela som ísť do nemocnice, vyžadovalo si to pár stehov,” poznamenala bez rozpakov umelkyňa. Tá dodnes ľutuje, že svoju poctivosť nedala Elvisovi, s ktorým v čase dospievania randila.  

Cassandra Peterson ukazovala fotografom obliny pŕs aj odhalený rozkrok.
Zobraziť galériu (5)
Cassandra Peterson ukazovala fotografom obliny pŕs aj odhalený rozkrok.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Casandra Peterson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu