Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ruská modelka na žúre: Bombový výstrih!

Anastasia Kvitko Zobraziť galériu (13)
Anastasia Kvitko (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Do očí jej nikto nepozeral! Anastasia Kvitko (21) patrí k ženám, ktorým je rodná krajina malá. Preto sa z Ruska presťahovala do Ameriky, kde sa usiluje preraziť. Telo zaoblené na tých správnych miestach jej k tomu určite dopomôže. Navyše, mladá prsaňa rada pretŕča svoje prednosti pri každej príležitosti. Aj na nedávnu párty zavítala s výstrihom, v ktorom boli jej "bomby" neprehliadnuteľné.

Ruská Kim Kardashian. Aj tak sa hovorí o Anastasii Kvitko, ktorú istého času modelingové agentúry odmietali, lebo bola vraj tučná. Vďaka sociálnym sieťam však popularita oblej krásky stále viac stúpa a začína byť známa aj bulvárnym fotografom. Tí ju nedávno zvečnili pri príchode na párty. Sexbomba mala oblečené rifľové šortky a top s poriadne hlbokým výstrihom. 

Je celkom úsmevné, že Anastasia popiera akékoľvek plastické operácie. „Som športový maniak a veľa času venujem práve športu. Považujem sa za perfektnú, takže na sebe neplánujem nič meniť, ” poznamenala v jednom z rozhovorov sexica. „Preferujem prirodzenosť. Ak má ale niekto nejaké nedostatky a podstúpi plastiku, tak na tom nevidím nič zlé,” dodala.  

Anastasiu objavil istý módny fotograf, keď mala 17 rokov. „Zapáčilo sa mi byť modelkou,” uzavrela v rozhovore sexica, o ktorej ešte zrejme budeme počuť.

Anastasia Kvitko prišla na párty s výstrihom, ktorý odhaľoval jej bomby.
Zobraziť galériu (13)
Anastasia Kvitko prišla na párty s výstrihom, ktorý odhaľoval jej bomby.  (Zdroj: profimedia.sk)

Anastasia Kvitko rada vystaví svoje krivky na obdiv.
Zobraziť galériu (13)
Anastasia Kvitko rada vystaví svoje krivky na obdiv.  (Zdroj: Instagram)

 

  

 

 

 

Viac o téme: Anastasia Kvitko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu