Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Horor v izbe Kim Kardashian: Ozbrojení lupiči si odniesli šperky za milióny!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian (Zdroj: SITA/AP)

PARÍŽ - Americká hviezda TV reality šou Kim Kardashian sa stala v noci nadnes vo svojej parížskej hotelovej izbe obeťou ozbrojenej lúpeže. Brunetka bola podľa svojho hovorcu "hlboko otrasená, fyzickú ujmu však neutrpela", informuje agentúra AP.

Kim Kardashian prepadli dvaja maskovaní muži prezlečení za policajtov. Prišla o šperky za niekoľko miliónov dolárov. Jej manžel, raper Kanye West, po tom, ako sa dozvedel o incidente, náhle prerušil vystúpenie na hudobnom festivale v New Yorku. Publiku oznámil, že musí odísť kvôli "nepredvídanej udalosti v rodine," píše stanica CNN.

"Dvaja ozbrojení a maskovaní muži" sa vlúpali do jej hotelovej izby a držali ju na muške, uviedla hovorkyňa. Podľa polície bola Kim olúpená, ale nezranená. Celková škoda sa stále vyčísľuje. Výška škody však nie je jedinou nejasnosťou. Podľa hovorkyne sa prepadnutie odohralo v hoteli a lupiči boli dvaja, podľa nemenovaného policajta bolo lupičov päť a zločin sa nestal v hoteli, ale v luxusnej rezidencii v centre francúzskej metropoly. 

Kardashian je vo francúzskej metropole na Parížskom týždni módy spolu so svojou matkou Kris Jennerovou a sestrou Kendall Jennerovou. Incident sa vyšetruje. Bezprostredne nebolo známe, či sa v hotelovej izbe nachádzali aj ich dve maloleté deti - trojročná dcéra North a desaťmesačný syn Saint. Kim bola napadnutá počas Parížskeho týždňa módy aj v roku 2014, ani vtedy neutrpela zranenia.

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu