Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ponižujúci trapas modelky roka: Najhoršie chvíle jej života!

Bella Hadid Zobraziť galériu (8)
Bella Hadid (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Chúďatko! Len pred pár dňami bola Bella Hadid (19) magazínom GQ zvolená za modelku roka. Po stredajšej prehliadke, ktorá sa konala v rámci newyorského týždňa módy, jej však do smiechu veľmi nebolo. Priamo na móle si totiž prežila najhoršiu nočnú moru každej manekýnky. Brunetka sa behom sekundy zosypala na zem a každému bolo hneď jasné, že by sa od hanby najradšej prepadla.

Byť súčasťou newyorského týždňa módy je prestížna záležitosť. Sníva o tom nejedna kráska. Na topkách sme vás už informovali, že takú príležitosť dostali aj tri deti bývalej manekýnky Yolandy Hadid. Zvlášť mladšia dcéra Bella je stredobodom pozornosti, keďže bola zvolená za modelku roka a tiež sa jej podarilo dokázať, že nie je len mladšou sestrou známejšej Gigi.    

V stredu sa konala módna šou značky Michael Kors, kde nechýbala ani krásna Bella. Chvíle na móle si užívala, ked ju zrazu zradili topánky na vražedne vysokých, 15 cm opätkoch. Brunetka razom spadla na zem a chvíľku nevedela, či sa má smiať alebo plakať.

Takéto trapasy sa na móle stávajú. Podobnú skúsenosť má aj hviezdna Naomi Campbell. Tá spadla v roku 1993 na prehliadke Vivienne Westwood v Paríži. 

Bella Hadid si na prehliadkovom móle vyrobila nepríjemný trapas.
Zobraziť galériu (8)
Bella Hadid si na prehliadkovom móle vyrobila nepríjemný trapas.  (Zdroj: profimedia.sk)

Bella Hadid na túto prehliadku tak ľahko nezabudne. Prežila počas nej najtrápnejšie chvíle svojho života.
Zobraziť galériu (8)
Bella Hadid na túto prehliadku tak ľahko nezabudne. Prežila počas nej najtrápnejšie chvíle svojho života.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Bella Hadid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu