Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Krásna modelka v bikinách: Preboha, dievča, rýchlo sa najedz!

Bella Hadid Zobraziť galériu (6)
Bella Hadid (Zdroj: Instagram)

MEXICO - Toto nečakala! Bella Hadid (20) je krásna žena, ktorej právom patrí titul Modelka roka 2016. Ako väčšina manekýnok disponuje štíhlou postavičkou, ktorá vyzerá v bikinách priam božsky. Najnovšia fotka, ktorú brunetka zverejnila na internete, však veľký úspech nezožala. Kvôli trčiacim rebrám totiž fanúšikovia dievčinu poriadne skritizovali.

Veď sa jej dajú zrátať rebrá! Bella Hadid má sexepílu na rozdávanie. Disponuje peknou tváričkou a štíhlymi krivkami. Tie už neraz vystavila na obdiv v celej kráse. Úspešná modelka však vyzerá skvelo aj v spodnej bielizni, či bikinách. Avšak nie všetky jej fotky vyvolávajú medzi fanúšikmi nadšené reakcie. 

Dôkazom je záber, ktorý zverejnila na instagrame v týchto dňoch. Bella pózovala pred objektívom v červených bikinách. Zvolila však pózu, ktorá zvýraznila jej chudú postavu, najmä v oblasti rebier. „Preboha! Vyzeráš ako chorá. Rýchlo sa najedz,” nekládli si servítku pred ústa fanúšikovia. „Si krásna žena, ale nezaškodilo by, keby si trošku pribrala,” odporúčali jej niektorí z nich. Čo si myslíte vy?

Bella Hadid vystavila na obdiv svoje krivky. Od fanúšikov schytala kritiku za to, že jej vytŕčajú rebrá.
Zobraziť galériu (6)
Bella Hadid vystavila na obdiv svoje krivky. Od fanúšikov schytala kritiku za to, že jej vytŕčajú rebrá.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Bella Hadid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu