Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Táto Spajska bola najmenej sexi: Po rokoch ohuruje ohybným telom!

Mel C Zobraziť galériu (9)
Mel C (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Svojej prezývke ostala verná! Spevácku formáciu Spice Girls asi netreba nikomu zvlášť predstavovať. Jej neodmylisteľnou súčasťou bola aj Melanie Chisholm (42), známa skôr ako Mel C. Športovo založená umelkyňa provokovala spomedzi dievčat najmenej. Zato dnes, keď je už zrelou ženou, neváha predviesť svoj šarm i vypracované telo.

Pomerne horúcou témou týchto dní je veľkolepý comeback populárnej formácie Spice Girls, ktorá žala úspechy v 90. rokoch. Pôvodná päťčlenná zostava však bude okresaná. Vzorná mamička a módna návrhárka Victoria Beckham by na obnovenie hudobnej kariéry nemala čas. Na návrat sa necíti ani Melanie Chisholm. 

Svoje rozhodnutie vysvetlila v rozhovore pre aktuálne vydanie LOVE magazínu. „Po niekoľkých osobných stretnutiach s dievčatami som dospela k náročnému rozhodnutiu, že sa nezúčastním na navrhovanom reunione s Emmou, Geri a Melanie. Najťažšie bolo pre mňa sklamať ľudí, dievčatá, fanúšikov. Bohužiaľ, niečo mi v tom nehralo a musela som sa riadiť inštinktom," poznamenala Mel C. „Boli sme päťčlennou skupinou. Čokoľvek iné než kompletná zostava by nebolo fér voči samotnej formácii či fanúšikom," dodala.

A hoci tieto slová mnohých zarmútili, umelkyňa im to vynahradila aspoň vydarenými fotografiami. Na nich pózuje v úspornom športovom oblečení a v krkolomných pózach. Aj vy máte pocit, že rokmi akosi opeknela?!

Mel C ako sexi štyridsiatníčka pózuje na stránkach LOVE magazínu.
Zobraziť galériu (9)
Mel C ako sexi štyridsiatníčka pózuje na stránkach LOVE magazínu.  (Zdroj: instagram/ LOVE magazine)

Mel C na svojej postavičke stále pracuje.
Zobraziť galériu (9)
Mel C na svojej postavičke stále pracuje.  (Zdroj: instagram/ LOVE magazine)

Mel C má vypracované a ohybné telo.
Zobraziť galériu (9)
Mel C má vypracované a ohybné telo.  (Zdroj: instagram/ LOVE magazine)

Viac o téme: Spice GirlsMel CMelanie ChisholmSporty Spice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu