Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tá ženská kašle na imidž: Adele sa ukázala bez mejkapu a je to... Posúďte sami!

Adele Zobraziť galériu (9)
Adele (Zdroj: SITA)

PHOENIX - Nie je žiadnym tajomstvom, že speváčka Adele (28) svoj vzhľad príliš nerieši. Hoci bola často kritizovaná za nadváhu, diétami a drinou v posilňovni sa mučiť nemieni. Blondínka nestráca čas ani zbytočnými úpravami svojej vizáže a v súkromí preferuje prirodzenosť. Fanúšikom sa najnovšie prihovorila videom, v ktorom, ehm, nevyzerá najlepšie.

Iná, ako ostatné! Väčšina hviezd šoubiznisu si potrpí na bezchybný vzhľad a dokonalý imidž. Prominentné krásky sa v poslednej dobe ukazujú fanúšikom bez mejkapu, no dávajú si záležať na tom, aby na fotke vyzerali dobre. Speváčka Adele však na to úplne kašle.

Najnovšie zverejnila na instagrame video, v ktorom sa fanúšikom ospravedlňuje za to, že musela zrušiť svoj koncert. Dôvodom sú zdravotné problémy. So zmeneným hlasom, nádchou a unaveným pohľadom im Adele sľúbila, že keď sa bude cítiť lepšie, tak naplánuje náhradný termín. 

Pri pohľade na bledú a zničenú speváčku by asi len málokto neveril tomu, že sa cíti pod psa. A hoci strapatá diva na videu vyzerá dosť zle, od nás má sympatie za to, že nemá problém ukázať svetu, že aj ona je len človek. Čo na tento speváčkin krok hovoríte vy?

Adele kašle na imidž. Fanúšikom sa prihovorila strapatá a nenalíčená.
Zobraziť galériu (9)
Adele kašle na imidž. Fanúšikom sa prihovorila strapatá a nenalíčená.  (Zdroj: Instagram)

Adele nemá problém ukázať sa svetu nenalíčená.
Zobraziť galériu (9)
Adele nemá problém ukázať sa svetu nenalíčená.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Adele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu