Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Silikónová pohroma z telky: Pozóóór, čosi tu kypí!

Chloe Mafia Zobraziť galériu (10)
Chloe Mafia (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Div, že jej nevypadli! Chloe Khan (25) skúšala v minulosti preraziť ako speváčka. Zúčastnila sa súťaže X Factor, no prevalila sa jej hriešna minulosť a bolo po spievaní. Tmavovláska s napumpovaným hrudníkom sa začala živiť ako podnikateľka. Prevádzkuje online striptíz a ochotne sa pochváli aj svojím telom. Naposledy sa postarala o rozruch účasťou v reality šou Celebrity Big Brother a svoje posledné minúty si užívala, ako inak, s vyvalenými vnadami.

Vnady na úteku! Získať si pozornosť bulváru a verejnosti vie byť náročné. Po pár minútach slávy túžia mnohé mladé dievčatá, ktoré keď im chýba talent, neváhajú využiť svoje telo a nahotu. K nim rozhodne patrí aj Chloe Khan, vystupujúca pod menom Chloe Mafia. 

Svojich pár minút slávy si silikónka naposledy užívala vďaka reality šou Celebrity Big Brother. Tam narobila rozruch, keď si za asistencie kamier užila sex so súperom, ktorého doma čakala priateľka. 

Pozornosť na seba tmavovláska strhla aj počas toho, keď sa so šou lúčila. Oblečená v úzkych bielych šatách sa usmievala do kamier. Všetci si však všímali najmä jej napumpovaný hrudník. Obrovské silikóny jej totiž priam kypeli z výstrihu. 

Chloe Mafia si obliekla šaty, z ktorých jej takto kypeli silikóny.
Zobraziť galériu (10)
Chloe Mafia si obliekla šaty, z ktorých jej takto kypeli silikóny.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Chloe KhanChloe Mafia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu