Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Britská celebrita šokovala fanúšikov: Preboha, to čo má s tým nosom?!

Chloe Khan Zobraziť galériu (8)
Chloe Khan (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Angličanka Chloe Khan (26) sa zviditeľnila pózovaním pre Playboy i účinkovaním v šou X Factor a Celebrity Big Brother. Značnú pozornosť púta aj vďaka záľube v plastických operáciách. Tie nie vždy dopadli celkom podľa jej predstáv. Silikónka totiž skončila napríklad aj tak, že v nose nemala kosti. A pohľad na to je veru dosť nechutný!

Fanúšikovia Chloe Khan sú zvyknutí na to, že ich zásobuje sexi fotkami, na ktorých pretŕča svoje silikónom vylepšené prsia a zadoček. V nedeľu večer však na jej profile pribudli zábery, ktoré šokovali nejedného z nich. 

Tmavovláska totiž na spomínaných fotografiách predvádza niečo, čo sa bežne nevidí. „Môj nos bol totálne zničený. NEMALA SOM V ŇOM KOSTI! Nepotrebovala som plastiku, ale úplnú rekonštrukciu,” okomentovala čudesné zábery Chloe.

Tá už v minulosti ukázala, ako katastrofálne dopadol zákrok, ktorý podstúpila na Ukrajine. Hoci Chloe prácu plastického chirurga prostredníctvom instagramu sledovala roky, s výsledkom nebola vôbec spokojná. Ľudí preto varuje, aby si dobre rozmysleli, komu sa zveria do rúk a aby si tiež overili, že operácia bude bezpečná. 

Chloe Khan
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Chloe Khan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu