Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ovisnuté prsia a holá vagína: Táto speváčka bielizeň nenosí!

Stacy Francis Zobraziť galériu (5)
Stacy Francis (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Pikantná bodka! Stacy Francis (47) sa zviditeľnila účinkovaním v speváckej šou X Factor. Kamery obľubuje, je rada v centre pozornosti, a tak nečudo, že účinkovala i v ďalších televíznych projektoch. Naposledy bola súčasťou celebritej verzie šou Big Brother, ktorú po troch týždňoch musela opustiť. Pri odchode narobila rozruchu až-až. V odvážnej róbe totiž otrčila nie príliš pevné vnady a holé intímne partie.

Reality šou Celebrity Big Brother sa vo Veľkej Británii teší celkom slušnej popularite. Aktuálne tam beží už 19 séria, ktorej súčasťou ešte donedávna bola aj americká speváčka Stacy Francis. Tá vo vile veľa rozruchu nenarobila. No posledné chvíle pred kamerami si užila naplno. 

Tmavovláska sa divákom predviedla so širokým úsmevom na tvári a oblečená v smaragdovozelenej róbe. Strih šiat si vyžadoval, aby nechala podprsenku doma. Povedzme si úprimne, v prípade zrelej dvojnásobnej matky je to skôr na škodu. Rovnako tak aj absencia nohavičiek, vďaka čomu ukázala celému svetu to najintímnejšie. 

Reakcie na speváčkin pikantný trapas sú rôzne. Na instagrame sa jej ozvalo viacero kritikov. Stacy si z nich však ťažkú hlavu nerobí. 

STacy Francis sa lúčila so šou oblečená v róbe, ktorá odhaľovala jej ovisnuté prsia a intímne partie.
Zobraziť galériu (5)
STacy Francis sa lúčila so šou oblečená v róbe, ktorá odhaľovala jej ovisnuté prsia a intímne partie.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: X FactorCelebrity Big BrotherStacy Francis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu