Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezdy sa opičia po holej Kim Kardashian: Vyzliekla sa aj známa 60-tnička!

Po vzore Kim Kardashian pózovali nahé aj moderátorka Sharon Osbourne a zlatokopka Countrey Stodden. Zobraziť galériu (7)
Po vzore Kim Kardashian pózovali nahé aj moderátorka Sharon Osbourne a zlatokopka Countrey Stodden. (Zdroj: instagram, twiter)

LOS ANGELES - Podľahli aj známe tváre! Ak povieme, že Kim Kardashian (35) udáva trendy, nejde o žiadnu novinku. Mnoho jej fanúšikov ju prostredníctvom sociálnych sietí denne sleduje a necháva sa inšpirovať v líčení, obliekaní, aj spôsobe života. V týchto dňoch rozpútala televízna hviezda menšie šialenstvo, keď na net vycapila svoju nahú fotku. Vybrané prominentné dámy tento krok ostro skritizovali, iné sa rozhodli dvojnásobnú mamičku podporiť. A to celkom nezvyčajným spôsobom!

Včera sme vás na topkách informovali o tom, že Kim Kardashian sa opäť podarilo narobiť celkom slušný rozruch. Vďačí za to nahej selfie, ktorú zverejnila na sociálnych sieťach. „Keď si nemáte čo obliecť,” pripísala k záberu manželka Kanyeho Westa, ktorú mnohí zasypali pochvalami, že ako dobre po nedávnom pôrode vyzerá.

Je však vysoko pravdepodobné, že ide o starú fotku. No aj napriek tomu nezostala bez povšimnutia. Vtipálkovia začali vyrábať vtipné koláže, komička Bette Midler a herečka Chloe Moretz dali bez okolkov najavo svoje pobúrenie. 


Holá Kim Kardashian valcuje internet: Svet sa z nej takto smeje!


Medzi mediálne známymi ženami sa však našli aj také, ktoré Kim podporujú a dokonca zverejnili fotografie v podobnom duchu. 

Pracujem na novej piesni, ktorá vyjde čoskoro. Oh, ani ja nemôže nájsť nič na oblečenie, podobne ako Kim! - pripísala k nahej fotke najznámejšia zlatokopka Courtney Stodden (21).
Zobraziť galériu (7)
Pracujem na novej piesni, ktorá vyjde čoskoro. Oh, ani ja nemôže nájsť nič na oblečenie, podobne ako Kim! - pripísala k nahej fotke najznámejšia zlatokopka Courtney Stodden (21).  (Zdroj: Instagram)

Moderátorka a manželka speváka Ozzyho Osbourna - Sharon (63) zverejnila takýto záber, o ktorom sa vedú dohady, či je na ňom naozaj jej telo. Ten, kto divokú šesťdesiatničku pozná, vie, že by toho bola schopná.
Zobraziť galériu (7)
Moderátorka a manželka speváka Ozzyho Osbourna - Sharon (63) zverejnila takýto záber, o ktorom sa vedú dohady, či je na ňom naozaj jej telo. Ten, kto divokú šesťdesiatničku pozná, vie, že by toho bola schopná.  (Zdroj: Twitter)

Najmladšia zo sestier Kardashianových - Kylie (18) síce nepózovala nahá, ale oblečená v čiernych bikinách. Fanúšikovia však rýchlo pochopili, kde našla inšpiráciu.
Zobraziť galériu (7)
Najmladšia zo sestier Kardashianových - Kylie (18) síce nepózovala nahá, ale oblečená v čiernych bikinách. Fanúšikovia však rýchlo pochopili, kde našla inšpiráciu.  (Zdroj: Instagram)

Modelka a herečka Emily Ratajkowski (24) nemá s nahotou problém a bežne sa ukazuje v Evinom rúchu. Komentár - Čo si mám dnes obliecť? - dáva jasne najavo, kvôli komu sa tentokrát vyzliekla.
Zobraziť galériu (7)
Modelka a herečka Emily Ratajkowski (24) nemá s nahotou problém a bežne sa ukazuje v Evinom rúchu. Komentár - Čo si mám dnes obliecť? - dáva jasne najavo, kvôli komu sa tentokrát vyzliekla.  (Zdroj: Instagram)

A na záver niečo extra od komičky Bette Midler (70). Tá Kim kritizovala a poňala vyzliekanie po svojom. Zároveň ju vyzvala, aby radšej podporila nejakú dobrú vec.
Zobraziť galériu (7)
A na záver niečo extra od komičky Bette Midler (70). Tá Kim kritizovala a poňala vyzliekanie po svojom. Zároveň ju vyzvala, aby radšej podporila nejakú dobrú vec.  (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: Kim KardashianCourtney StoddenSharon OsbourneEmily RatajkowskiKylie Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu