Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Módne peklo tehotnej hviezdy: Vyzerá horšie ako jaternica!

Blac Chyna Zobraziť galériu (10)
Blac Chyna (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Preboha, čo to má na sebe?! Takto nejako reaguje kaźdý, kto zbadá outfit, v ktorom sa tehotná Blac Chyna (28) nedávno vybrala na stretnutie s kamarátmi. (Ex)snúbenica Roba Kardashiana (29) mala na sebe obtiahnuté semišové šaty zvláštnej farby, ktoré zvýraznili každý faldík jej oblého tela. Vďaka tomu vyzerala blondínka ako... No jedným slovom hrozne!

Zlá farba, nevhodný strih, hrozný materiál! Takto by sa dali okomentovať šaty, v ktorých sa Blac Chyna ukázala pred pár dňami v uliciach. Paparazzi ju nafotili, keď mala namierené na stretnutie s priateľmi. Oblečená v semišovom kúsku odhaľujúcom jej masívne stehná a zvýrazňujúcom silikóny, zadok i tehotenské bruško, bola blondínka ťažko prehliadnuteľná.  

Hoci si väčšina prominentných tehuliek svoju hmotnosť stráži, táto hviezda k nim nepatrí. „Prečo by som mala sledovať svoju hmotnosť, keď som tehotná?” zamýšľala sa prostredníctvom instagramu Blac Chyna, ktorá nosí pod srdcom potomka, ktorý bude súčasťou známeho Kardashianovského klanu. 

Všetko nasvedčuje tomu, že sobášom s Robom Kardashianom by sa členom hviezdnej famílie mala stať aj blondínka. Dvojica je síce zasnúbená, no média pravidelne plnia správy o tom, že sa rozišli a opäť zišli. No uvídime, či sa príchodom ich spoločného dieťatka na svet niečo zmení. 

Blac Chyna sa vybrala do ulíc v šatách, ktoré jej stavu a krivkám vôbec nelichotili.
Zobraziť galériu (10)
Blac Chyna sa vybrala do ulíc v šatách, ktoré jej stavu a krivkám vôbec nelichotili.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Blac ChynaKardashiansRob Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu