Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Svet má ďalšiu Kardashianku! Pred kamerami od prvej sekundy svojho života

Blac Chyna sa počas nakrúcania videa tvárila, že rodí. Zobraziť galériu (6)
Blac Chyna sa počas nakrúcania videa tvárila, že rodí. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ďalšia žena do rodiny! Nielen milovníci bulváru veľmi dobre vedia, že v klane Kardashianovcov prevláda nežné pohlavie. Jeho súčasťou sa včera stalo aj dievčatko menom Dream, ktorého rodičmi sú Rob Kardashian (29) a bývalá striptérka Blac Chyna (28). Ako to už v prípade tejto famílie býva zvykom, na pôrodnej izbe nechýbali kamery. Malá ochutnávka je už aj na webe.

Sen sa stal skutočnosťou! Rob Kardashian a Blac Chyna sa už istý čas netajili tým, že sa nevedia dočkať dňa, keď príde na svet ich spoločný potomok. Stalo sa tak tento štvrtok. Ich dcérka, ktorá prišla na svet cisárskym rezom, dostala meno Dream.  

Hoci mnohé hviezdy sa o takéto intímne chvíle s fanúšikmi veľmi nedelia, malá Dream už má na instagrame zopár fotografií. „Dnešný deň bol úžasný. Som veľmi šťastný. Ďakujem ti Blac Chyna, že si nám dala dieťa a za to, že si taká silná. Veľmi ťa milujem a už sa neviem dočkať, ako ju uvidím rásť,” vyznal sa zo svojich pocitov čerstvý otecko. 

Tam, kde sú Kardashianovci, zväčša nechýbajú televízne kamery. A inak tomu nebolo ani teraz. Príchod najmladšej Kardashianky na svet však uvidia diváci až niekedy v decembri.

V nadštandardnej izbe, ktorej cena za noc je podľa medializovaných informácií 4 tisíc eur, však zúčastnení natočili video v rámci výzvy Mannequin Challange. Pozrite si ho TU!

 

Viac o téme: Blac ChynaKardashiankyRob KardashianKeeping Up With The Kardashians
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu